Професионална техника

FG-307T Двоен газов фритюрник

Техническа характеристика:
  • Газовите Фритюрници на Repagas са направени, за да работят на своят максимум, като използват своите: мощност, функционалност, дизайн и достъпност.
  • Модел – FG-307T
  • Размери 800х750х900.
  • Мощност - 2х10 киловата
  • Обем на ваните – 2х15 литра.
  • Газовите фритюрници разполагат с електрическо пиезо, термодвойка и терморегулатор от 105 до 190 градуса и защитен терморегулатор.
Каталог

Двоен газов фритюрник е един от многобройните продукти, които фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ доставя на ресторантьори и хотелиери. Без съмнение с такива фритюрници пърженето се извършва многократно по-бързо и качествено. Що се отнася специално до готвенето с газ, то е много по-икономично в сравнение с електричеството. Такива фритюрници разполагат с две гнезда, пилотен пламък и две вани. Всяка една от тях е с размери между 8 и 10 литра. Мощността им пък се равнява на 18 kW, а размерите на двете кошници са 200х300х120 мм. Изработени са от неръждаема стомана, което ги предпазва от преждевременно сериозно увреждане. Необходимата температура се регулира посредством термостата, с което се получава пържене с високо качество. Освен това по този начин напълно изчезват рисковете, свързани с прегаряне на олиото. Що се отнася до кошниците от неръждаема стомана, те са едновременно здрави и надеждни. Не на последно място те осигуряват и отлични хигиенични условия по време на пърженето. Теглото на професионален газов фритюрник е приблизително 45 кг, а неръждаемата стомана му осигурява дълъг живот. Едно от другите му многобройни предимства пък е сравнително лесното почистване и поддръжка. С такъв фритюрник ресторантьорите си гарантират качествено пържене и следователно много доволни клиенти.