Професионална техника

FTG-71-M Газова гладка плоча

Техническа характеристика:
  • Газовите плоча на Repagas са направени, за да работят на своят максимум, като използват своите: мощност, функционалност, дизайн и достъпност.
  • Модел- FTG-71-M
  • Размери 400x750x280
  • Всички изделия са изработени от неръждаема листова стомана с дебелина 2мм.
  • Моделите с покритие от твърд хром имат защитен и оперативен терморегулатор.
  • Мощност 8 kW.
  • Всички модели са оборудвани с ръчно и с пиезо-запалване, пилотна горелка, термодвойка и газов кран.
  • Протектора за мазнина е опция.
  • Всички модели разполагат с колектор за оттичане на мазнина.
Каталог

Газови скари са продукт, който в наши дни задължително присъства в множество ресторантски кухни. По традиция приготвените на скара продукти винаги са по-вкусни от печените и пържените. Скарите от този тип винаги се зареждат с газ и се използват за приготвянето на различни храни. Тези скари са чудесни особено за уикендите, когато много хора приготвят ястия в двора на своята къща. Многообразието от модели и цветове пък позволява избора на възможно най-подходящата скара. Освен че уредите са много благоприятни, те по никакъв начин не водят до замърсяване на въздуха. Също така скарите на газ са сравнително малки по размери. Това позволява поставянето им във всеки ъгъл на дома по начин, така че да не заемат прекалено голяма площ. За разлика от скарите на ток газовите не изискват електричество. Не е задължително да се поставят само на места, където в близост са разположени контакти или разклонители. Гъвкавостта на скарите на газ позволява лесното им и безпроблемно пренасяне от вкъщи в градината и обратно.

    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага газови скари на ресторантьорите и хотелиерите, които обслужва. Като истински професионалисти ние знаем всичко за тях и кои са най-важните неща при техния избор. Препоръчително е да се избере скара с двоен контрол на топлината, защото по този начин е възможно управляването на горелки. Също така е желателно да се купуват модели с тави най-вече с оглед на по-лесното и бързо почистване. Естеството на решетката всъщност се смята за най-важния фактор при избора на скара на газ. Например има решетки с панти или пък от неръждаема стомана. Решетките с по-широки ленти също са удачен и подходящ избор. Покритите с порцелан решетки също са сравнително лесни за почистване. При тях обаче съществува една характерна особеност. Тя се състои в типичното прекъсване при падане надолу. Чугунените газови скари не са за препоръчване най-вече поради значително по-трудната им поддръжка. Освен това тези скари имат склонност към покриване с ръжда, а тя често не може да се премахне. Също така ръждата води до частично или дори пълно повреждане на скарата, в резултат на което тя не може да функционира пълноценно. С оглед на това трябва да се избере такава скара, която да съчетава в себе си лесното почистване и трайността.

    Богатото разнообразие от газови скари на ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ гарантира първокачествени продукти за всички ресторантьори. В разгара на летния туристически сезон много хора предпочитат да консумират основно кюфтета и кебапчета, които се приготвят на скара. Поради тази причина ресторантите и механите разполагат с различни по вид скари. Те могат да бъдат на дърва или въглища, но газовата също е продукт с изключително качество. Безопасността за околната среда и въздуха е несъмнено едно от най-съществените и важни предимства на скарите на газ. Благодарение на сравнително лесната им поддръжка и пренасяне пък не се губи много време, а може веднага да се пристъпи към приготвянето на продуктите. Газовата скара е типичен продукт и в много домове, особено в къщите. През лятото дворовете се превръщат в чудесни места за барбекюта. Приготвените на скари на газ ястия са много вкусни и освен това стават за кратък период от време.