Професионална техника

HE-1221-1 Електрически конвектомат 12-24 тави

Техническа характеристика:
  • Камерата на конвектоматите е изработени от неръждаема листова AISI 304 стомана с полирано покритие, горната и долната част е направена от 1,2мм неръждаема стомана с закръглени ръбове, за тави GN1/1, GN2/1 и решетки(грилове) 600х400м).
  • Модел – HE-1221-1
  • Размери 1183х1090х1197.
  • Мощност – 27.5 kW 380 V.
  • Капацитет – 12 тави GN2/1 или 24 тави GN1/1.
  • Електрическите модели разполагат с директен топлообменник и със усилени нагреватели. Турбината и парогенератор, изработени от неръждаема стомана.

Ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме професионални конвектомати на хотелиерите и ресторантьорите. Тъй като в наши дни изискванията към ресторантските кухни са високи, те трябва да бъдат оборудвани с разнообразни и много качествени готварски уреди. Печките, гриловете и фритюрниците далеч не са достатъчни, за да гарантират приготвянето на големият брой ястия и деликатеси. Много практичен и едновременно с това качествен продукт са професионални конвектомати. Тези уреди разполагат с различен на брой тави и в зависимост от това са с по-малка или по-голяма вместимост. Освен готварски конвектомат, не по-малко популярен е и сладкарският. И в двата случая броят на тавите спомага за бързото приготвяне на големи количества храна. На готварските конвектомати редовно се пекат цели прасета или агнета, особено по празниците около Великден и Гергьовден. Тогава е често срещана практика да се поръчва изпичането на цели животни за празничната трапеза. Що се отнася до сладкарските, то правенето на сладкиши и торти е нещо характерно за всеки празник.

    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага не само доставка, но също така и ремонт на професионални конвектомати. Ние сме професионалисти, които от дълго време обслужват хотелския и ресторантьорски сектор. Поради тази причина отлично познаваме високите съвременни изисквания, които са характерни в наши дни. Те касаят не само поддържането на отлични хигиенични условия в кухните, но така също и наличието на достатъчно на брой готварски уреди. Ето защо професионалните конвектомати са неделима част от оборудването на множество кухни и механи. Благодарение на тавите те служат за бързото и качествено приготвяне на разнообразни месни и сладкарски деликатеси. Броят на тавите е различен и може да достига например четири или шест. Уредите с шест тави определено са най-подходящи за изпичането на прасе или агне. Естествено, животното не се поставя цяло в конвектомата. Необходимо е да бъде нарязано на различни порции и тогава се слага да се пече. ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага първокачествени професионални конвектомати за всички ресторантьори, които държат на разнообразното и надеждно оборудване в своите кухни. Този уред е изключително функционален и практичен, поради което в наши дни присъства в голям брой ресторанти, механи и други заведения за хранене. С негова помощ приготвянето на месо или сладкарски изделия е лесно и безпроблемно.

    Професионалните конвектомати могат да бъдат различни по отношение на цвета и модела. Ние предлагаме разнообразни продукти, като същевременно нашите специалисти могат да препоръчат подходящи решения. Често преди покупката на такъв уред има известни трудности и колебания. Те произтичат главно от богатия избор, който се открива пред купувачите. С помощта на нашите висококвалифицирани специалисти и техните съвети и препоръки ние помагаме да се вземе възможно най-правилното и оптимално решение. Без съмнение всяка ресторантска кухня подобрява своето качество с наличието на професионален конвектомат. Възможна е покупката както на такива с шест тави, така също и с по-малко. Всичко зависи от личните вкусове и предпочитания. По-големият брой тави обаче позволява изпичането на повече количество храна, поради което изглежда най-правилният възможен избор. Конвектоматите могат да бъдат сиви или черни, а така също и в други цветове. Важно е техният цвят да бъде съчетан с останалата обстановка в кухнята.