Професионална техника

HE-611-1 Електрически конвектомат 6 тави

Техническа характеристика:
  • Камерата на конвектоматите е изработени от неръждаема листова стомана AISI 304 с полирано покритие, горната и долната част е направена от 1,2мм неръждаема стомана с закръглени ръбове, за тави GN1/1, GN2/1 и решетки(грилове) 600х400м).
  • Модел – HE-611-1
  • Размери 920х874х730.
  • Мощност 10.1 kW. 380V
  • Електрическите модели разполагат с директен топлообменник и със усилени нагреватели.
  • Турбината и парогенератора са изработени от неръждаема стомана.
  • Вратата на конвектомата е с двойно стъкло и силиконово уплътнение.

Всяка кухня има нужда от множество готварски уреди, за да функционира пълноценно. Един от тях е несъмнено конвектомат 6 тави. Като цяло конвектоматите се използват за печене на месо. В зависимост от големината им те разполагат с различен на брой тави. Така в тях без проблеми може да се опече цяло агне или друго животно. С такива уреди разполагат предимно ресторантите и механите, където по традиция клиентите си поръчват храна в големи количества. Ето защо с помощта на конвектоматите може да се опече достатъчно количество месо, при това лесно и безпроблемно. Освен тях обаче има и конвектомати, предназначени за печене на сладкарски изделия. В това число влизат сладкиши, торти и много други. Тези уреди присъстват в повечето пекарни или сладкарници. Предвид високите изисквания към обзавеждането на кухните на заведенията, всички те трябва да разполагат с качествени и добре функциониращи готварски уреди. По този начин се приготвя първокласна храна за посетителите на ресторантите и други заведения.

    Конвектомат 6 тави произвеждат редица чуждестранни фирми. Ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме такъв уред на редица ресторантьори, които искат да подобрят още повече обзавеждането на своите кухни. Тъй като работим в продължение на дълги години в своята област, ние се ползваме с доверието на много ресторанти и заведения. Предлаганите от нас конвектомати са висококачествени и функционират напълно пълноценно. С тях печенето на цяло агне или прасе не представлява трудност. При печенето на цели животни в конвектомата те съвсем естествено не се поставят наведнъж. Именно поради тази причина уредите разполагат с няколко на брой тави, които побират отделните парчета. Функционалността на тези уреди ги прави практични и подходящи за всяка кухня. В празниците около Гергьовден и Великден печенето агнешко месо е деликатес, който непременно присъства на масата. За неговото печене се използват различни технологии, но конвектоматите са предпочитан избор в редица ресторанти и механи. Тези уреди са различни по цвят и големина. Електролукс предлага на своите клиенти различни уреди в зависимост от личните предпочитания. Ние работим само с продукти от първо качество, поради което гарантираме за надеждността на продаваните от нас уреди. С конвектоматите ни 6 тави се приготвя най-вкусното печено месо.

    За обзавеждането на кухнята се изискват редица готварски уреди. Това се отнася предимно за онези кухни, които обслужват посетителите на ресторанти и заведения за хранене. Печките, фритюрниците и гриловете са само част от необходимите уреди, с които се приготвя храната. Наличието на конвектомат 6 тави е повече от препоръчително. Въпреки че съществуват и конвектомати с по-малка вместимост, шестте тави позволяват изпичането на голямо количество месо. Приготвянето на торти и различни сладкарски изделия също не е проблем благодарение броя на тавите на тези конвектомати. Ето защо в редица ресторанти, механи и др. този уред задължително присъства в кухнята. Често срещана практика е за даден празник да се поръчва цяло печено прасе или агне. Именно тогава се усещат ползите от конвектомата. Почти всеки първокласен ресторант разполага с такъв готварски уред. Той допринася за това храната да се готви по-качествено и за възможно най-кратък период от време. Конвектоматите днес представляват голяма част от облика на ресторантските кухни.