Професионална техника

WD-90 GR FLEX – машина за измиване на готварска посуда

Техническа характеристика:
  • Размери - 1060x900x1950
  • Съдомиялната машина WD-90 GR Flex мие с гранули и е предназначена за различни видове посуда като - грилове, гастронорми, басани и други по-големи изделия.
  • Машината е предназначена за големи ресторанти, както и малки институционални кухни.
  • Машината мие чрез специален микс от вода, пласмасови гранули и препарати. По този начин се избягва наложителното киснене и стъргане на засъхналите тави.
  • WD-90GR Flex е компактна съдомиялна уникална по рода си.
  • уникална система за центрофуга с помощта на двигател с редуктор и инверторно управление
Каталог

ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на хотелиерите и ресторантьорите възможността да имат в своите кухни съдомиялна машина с гранули. Тя е особено ефективна и осигурява качественото измиване на всички съдове и прибори. За разлика от повечето машини за миене на съдове, за почистване при този вид се използват гранули. Това е продукт, който осигурява професионално почистване на високо ниво. Ето защо такава машина е особено полезна за всички кухни на ресторанти и други заведения, където нуждата от отлична хигиена е винаги постоянна. Впрочем клиентите също държат не само на вкусно приготвената храна, но също така и на чисти и излъскани до блясък съдове. Това е възможно с покупката на професионална съдомиялна машина с гранули, която дава отлични резултати. Тъй като нашата компания обслужва хотелския и ресторантски сектор от дълго време, специалистите ни прекрасно знаят кое оборудване е най-добро за всяка една отделна кухня. Благодарение на техния опит и висока квалификация те не само доставят, но и монтират най-качествените съдомиялни машини. Така самите ние даваме допълнителни гаранции за професионално обслужване и за качеството на извършваната от нас работа. На ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ се доверяват много ресторантьори и хотелиери и всички те никога не остават разочаровани от направения избор.

Машината е проектирана за ресторанти, малки обществени кухни, кетърингови компании и болници. Тя измива благодарение на миещ разтвор, пластмасови гранули, което намалява нуждата от накисване и ръчно третиране на готварската посуда. Измиващата касета е проектирана за различни по размер тенджери, тигани и GN контейнери.