Професионална техника

Еднотанкова комбинирана съдомиялна машина със странично зареждане WD-7 DUPLUS

Техническа характеристика:
  • DUPLUS- най-новата технология за двойно финално изплакване при еднотанкови машини със странично зареждане.
  • Консумация на вода един литър на кошница, което е забележително малко, но не намалява качеството на измиващите резултати.
  • Размери – Ш/Д/В – 660/657/1540 мм
  • Налягането на водата за измиване лесно се регулира за нормално и силно замърсени съдове в зависимост от потребностите
  • работната височина е увеличен а до 505 мм, а ширината до 605 мм с оглед измиването не само на трапезна посуда, но и на тенджери, тигани, тави, басани и други готварски аксесоари
  • Може да се монтира в комбинация с машина за предварително изплакване
  • Капацитет – 50 кошници на час
  • Машината позволява измиването на посуда с височина до 505 мм и с ширина до 605 мм, това включва не само чинии, ами гастронорми, басани и др.
Каталог

В добрите и претендиращи да имат много клиенти ресторанти непременно трябва да има професионална съдомиялна машина. За разлика от тези в многобройните домакинства, професионалните съдомиялни са значително по-големи по обем и тегло. В тях се мият не само всички използвани съдове и прибори. Освен това благодарение на тези машини се измиват и домакинските големи уреди като миксери. Също така в тези машини има достатъчно място за големи тави, тигани и тенджери. ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предоставя такива машини на всички хотели и ресторанти, които обслужва в продължение на дълги години. За цялото това време ние сме се утвърдили като компания, предлагаща само най-добрите продукти. Оборудването за барове, заведения и ресторанти е областта, в която ние сме ненадминати. Ето защо закупената от нас професионална съдомиялна машина ще осигури перфектното измиване на всички уреди и съдове. Към тях специалистите ни препоръчват и определени почистващи препарати, които да не увредят съдовете по време на миене. Тъй като в ресторантите непрекъснато има много клиенти, за всички тях трябва да се осигури нужното количество чаши, чинии и прибори. Това става единствено благодарение на съдомиялните професионални машини, каквито ние доставяме и лично монтираме. Работим в партньорство с чуждестранни производители на съдомиялни, в резултат на което гарантираме за тяхното високо качество и перфектно функциониране.