Ние от Електролукс Сервиз

Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ е създадена през 1999 г. от Димитър Димитров и Владимир Петров в град София, с цел да осигори доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на професионално, хотелиерско и ресторантьорско оборудване. От 2005 г. фирмата е официален вносител и разпространител на продукти за професионално почистване на хотели, ресторанти и предприятия от ХВП от IDUNA PROFESSIONAL. От 2010 г. фирмата предлага проектиране, доставка и инсталация на системи за филтриране и омекотяване на вода за битови и промишлени нужди. Ние от фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ  работим от дълги години в сферата на хотелиерското и ресторантско обслужване. Нашите специалисти доставят най-надеждните и качествени професионални съдомиялни машини. Освен това ние осигуряваме още подопочистваща техника, професионални хладилници и фритюрници, както и необходимото оборудване за барове и кафенета. Вече от дълги години сме на пазара и това ни дава необходимото самочувствие да се определяме като истински професионалисти. Благодарение на нас редица хотели и ресторанти съумяват в най-пълна степен да покрият високите съвременни изисквания за отлична хигиена и създаването на подходяща работна среда. Наши партньори са редица чуждестранни производители на професионална техника, което ни помага да трупаме повече опит. Персоналът на ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ се състои от млади и амбицирани специалисти, които винги дават най-доброто от себе си по време на изпълнение на служебните си задължения. Поради тази причина ние гарантираме висококачествено и професионално обслужване, което редица други фирми не съумяват да предложат. Това се дължи преди всичко на това, че ние отлично осъзнаваме своите отговорности.

                Освен доставката на висококачествено оборудване за хотели, барове и ресторанти, ние осигуряваме гаранционнен и извън гаранционен сервиз Такъв може да се наложи по всяко време, ето защо ние винаги се отзоваваме на подобни повиквания. Благодарение на непрестанно трупания през годините опит днес специалистите ни могат да предложат възможно най-добрите резервни и нови части, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз. По този начин самите ние даваме допълнителни гаранции относно качеството на работата, която извършваме. Само така според нас се печели доверието на клиентите и се върви успешно към професионално бизнес развитие. През своята дългогодишна практика сме научили, че клиентите не просто държат на това продуктите да са надеждни и качествени. Не по-малко важно е обслужването, което всячески се стремим да подобряваме. Осигуряването на отлични хигиенни условия чрез набавянето на необходимото за това оборудване не представлява проблем за нас. Ние сме специалисти именно в тази област и убедително сме доказали, че винаги оправдаваме гласуваното ни доверие. Това е и основната причина всички клиенти да се доверяват на нашите лични преценка и опит. От своя страна това ни кара да се чувстваме все по-уверени в нашите умения и способности.

               ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ е компания, която напълно всеотдайно и стриктно изпълнява своите професионални задължения. Преди да бъдат назначени в компанията, всички специалисти трябва многократно да докажат своите умения и опит. Ние държим изключително много на качественото обслужване, а то се постига само когато работата се извършва на професионално ниво. Ето защо ние отлично познаваме всички характеристики на съдомиялните машини и подопочистващата техника, на прахосмукачките, пералните и хладилниците. Това ни позволява да даваме компетентни съвети и препоръки, които да помогнат за взимането на възможно най-удачното и правилно решение. Разполагаме с всичко необходимо, за да набавим качествено и надеждно оборудване на хотелите и ресторантите. Благодарение на нашите продукти в заведенията за хранене винаги са на лице комфорт, удобство и отлични хигиенни условия. Ние гарантираме, че чрез закупените от нас продукти ще се оправдаят всички очаквания и резултати. Нашият дългогодишен опит и компетенции са напълно достатъчно основание, за да се считаме за най-добрите в бранша.