Професионална техника

Подплотова съдомиялна WD4S

Техническа характеристика:
 • Машината може да се поръча в три различни варианта STANDART,GLASS,PREMIUM
 • Промоционални цени с ДДС до края на 2018г.
 • WD-4 S STANDART - 5820 лв.
 • WD-4 S GLASS - 5950 лв.
 • Опция: Приемен резервоар с нагнетателна помпа 480 лв.
 • Ш/Д/В размерите са съответно 600/600/820 в милиметри
 • Работен отвор за зареждане – 450х330 мм.
 • Капацитет /бързо миене– 50 кошници на час, което се равнява на 1000 чинии,900 чаши или 450 подноси за сервиране/, консумация на вода – 2.4 литра на кошница.
 • Машината има двойна изолация на камерата и вратата с оглед намаляване на разходите за електроенергия.
 • Съдомиялната може да мие посуда с височина до 340 мм.
 • Машината е оборудвана с дренажен маркуч и захранващ кабел и три броя кошници.
 • Електрическо захранване: 380V/4.95kW/3x10A 230V/3.55kW/16A.
 • Машината има автоматична програма за почистване и електронен контрол на финалното изплакване.
Декларация за съответствие

Каталог

Употребата на професионални почистващи машини е необходимо при почистване не само у дома, но така също и на работното място. Въпреки че тези продукти по традиция са доста скъпи, с тях почистването на подовите настилки се извършва изключително качествено. Много са световноизвестните производители на подобен вид машини. Те включват подомашини, прахосмукачки и автомати. Всички те разполагат с множество функции, благодарение на които отлично покриват високите съвременни изисквания за хигиена в хотелите. Такива машини могат както да се закупят, така също и да бъдат наети за определен период от време. Редица хотелиери се възползват от тази опция и по този начин осигуряват на посетителите комфорт и уют и идеално почистени стаи и коридори. Акумулаторен почистващ подопрепарат например е удачно решение в случаите, когато трябва да се чистят настилки от теракот и мрамор. Взетите такива уреди под наем работят на батерии. В зависимост от големината на площта за почистване се препоръчват машини на самоход.

    Тези машини осигуряват професионалното почистване на подовите настилки и за тяхното миене и полиране. Освен че са практични и сравнително лесни за употреба, тези машини разполагат и със специално устройство, което служи за равномерното разпръскване на почистващите препарати и дезинфектанти. Машините разполагат и с много на брой четки. Тези четки също така спомагат за увеличаването скоростта на почистването, което е от особено значение. Именно това отличава всички професионални почистващи машини от обикновените. С тяхна помощ за кратко време се чистят големи по площ стаи и коридори, каквито са характерни в множество черноморски и планински хотели. Понякога площта на помещенията достига от 800 до 2500 кв.м. Благодарение на фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ, която предлага професионални машини за почистване, хотелиерите могат да осигурят максимална доза комфорт и чистота в стаите и апартаментите. Като фирма с дългогодишен опит с високо квалифициран и опитен персонал ние предлагаме само качествени машини. Също така ние предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз, което също е предимство. Ние не само доставяме качествени машини за почистване. Нашият персонал може лесно и бързо да ремонтира някоя от машините, ако ремонт в действителност се налага. Избирайки най-подходящите резервни части, ние сами даваме гаранции за високото качество на извършения ремонт.

    Много от професионални почистващи машини са произведени в страни, които са членки на Европейския съюз. Във всички тези държави има световноизвестни и доказани лидери в производството на скъпа почистваща техника. Много от хотелиерите наемат тези машини за основно качествено почистване на стаите и апартаментите на всички етажи. Покупката на такава техника винаги е скъпа, но от друга страна с нея се осигурява така желаният от всички гости на хотела дълготраен комфорт и уют. Почистващите машини на професионално ниво работят качествено не само поради надеждната си изработка. От значение са и избраните почистващи средства и дезинфектанти, които се използват за целта. Специалното разпръскващо устройство в съчетание с четките прави почистването повече от гарантирано. На хигиената в хотелските стаи и в хижите държат не само туристите, но и техните собственици. Ето защо осигуряването на професионални машини е едно от нещата, които те трябва да направят преди началото на туристическия сезон.