KrebeTippo - професионално перално оборудване

Krebe-Tippo D.O.O е компания с 60-годишен опит и традиции в сферата на производството на индустриалните перални и други машини. Компанията се разраства и разширява постоянно. Бързо и умело се вписва във всички пазари и техните особености. Мисията на компанията е да даде на клиентите си висококачествени и лесни решения в сферата на пералното оборудване и обработката на текстил.
Krebe-Tippo се счита за най-добрия и иновативен производител на индустриална техника в сферата на пералното оборудване. Гъвкавост, позитивно отношение, партньорство, качество и иновативност. Компанията е малка, но със същата продуктивност като на по-големи подобни компании, задоволяваща решения и предложения за всеки клиент. Отношенията между Krebe-Tippo и нейните клиенти са дългосрочни и позитивни, а трудностите и предизвикателствата се решават взаимно. Стремежът на компанията е насочен главно към това да произвежда надеждни и високопроизводителни машини, които да отговарят на изискванията дори и на най-взискателните клиенти. В същото време те отговарят и на всички норми, наложени от Европейското законодателство. Използват се последно поколение технологии, а знанието, опитът и иновативността неизменно вървят едно с друго. Иновативността не е цел, но е пътят към успеха.

Каталог 1

Каталог 2

Каталог 3Бариерни перални машини Инсталация съгласно хигиенните изисквания на ЕС за пране на болничен текстил.
Машината е проектирана за вграждане в стена, за да може от едната страна да се зарежда мръсният текстил, а от другата да се извади вече изпран и готов за гладене. Защитава текстила от бактерии и дезинфекцира прането.

Здрава и надеждна конструкция
Всички PHC модели разполагат с окачена стойка, пневматични амортисьори и въздушни възглавници за редуциране на вибрациите, всичко това удължава експлоатационния период на машината. Всички части на машината, които имат допир с вода, са направени от неръждаема стомана AISI 304 или по желание на клиента AISI 316.

Безопасна експлоатация
Машината е снабдена с механична спирачка за автоматичното позициониране на вътрешния барабан, в случай на злополука използвайте спирачката. Използването на механичната спирачка в рамките на по- малко от 7 секунди стопира барабана. Отключването на барабана е безопасно и лесно, на практика може да го направите само с една ръка. При по-големите машини фокусът към безопасността и надеждността в този механизъм е още по-голям.

Ергономична и лесна за употреба
Дизайнът на всички модели е изключително ергономичен и работата с машината е много лесна. Машините предлагат широка гама от настройки според вашите нужди, разполагат и с електронна везна, за да се определи теглото на текстила. Снабдена с допълнителни входове за вода, дренажен клапан за използване на рециклирана вода, водомери и PH метри.

Перални машини с предно зареждане
Високооборотни перални машини със здрава конструкция, с капацитети от 6 до 55 кг. Опростено меню с различни програми. Машината е оборудвана със специални амортисьори, обиращи вибрациите и намаляващи шума на машината. Моделите PCF 111,141,171 са с по-високи стойки и се източват по-лесно. Пералните са подготвени за инсталиране на дозиращи помпи за течни препарати.

Барабаните и водосъдържателите са изработени от неръждаема стомана AISI 304. По желание на клиента машините може да бъдат оборудвани с COOL DOWN система, която предпазва текстила от увреждане от прегряване. Перфорираният барабан е изключително издръжлив и с дълъг живот. Изцяло програмируеми настройки и меню с голям набор от езици. Може да създавате индивидуални перилни програми, съобразени с вашите изисквания. Повечето от моделите са с двойни дренажни клапани и автоматична дозираща система за вода и препарати, която оптимизира използваното количество.

Сушилни машини
Сушилни машини с капацитет от 10 до 125 кг. Изцяло програмируемо меню, директно захранване с нагорещен въздух във въртящия се барабан. Закаленото прозрачно стъкло позволява постоянно наблюдение на процеса. Вратите на машините имат сигнална система, която стопира барабана и цикъла на машината, в случай на повреда или при отваряне на вратата. Снабдена е и със система против измачкване. Барабанът и филтърът са изработени от неръждаема стомана. Машините имат вградена система за контрол на остатъчната влажност на текстила и инверторно управление на електродвигателя за барабана.
  Филтърът на машината също е изработен от неръждаема стомана и се демонтира много лесно, за да бъде изчистен. Машината сигнализира, когато филтърът трябва да бъде почистен. За да си осигурите перфектни резултати, почиствайте филтъра редовно. Сушилните могат да се поръчат: с електрически нагреватели, пара или газ.

Каландри
Солидни, здрави и високопроизводителни каландри, оборудвани с със система за регулиране на скоростта на гладене. Компанията предлага различни модели каландри Каландрите могат да се поръчат: с електрически нагреватели, пара или газ.