Wexiodisk

Продукти от Wexiodisk

Подплотова съдомиялна WD4S
Декларация за съответствие Каталог...
Поточни съдомиялни машини с машина за предварително изплакване WD 153/423 ICS+
Каталог Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ от дълги години доставя и монтира професион...
Еднотанкова съдомиялна машина със странично зареждане WD-6
Каталог Един от предлаганите многобройни от фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ ДИМИТР...
Еднотанкова комбинирана съдомиялна машина със странично зареждане WD-7 DUPLUS
Каталог В добрите и претендиращи да имат много клиенти ресторанти непременн...
Промоция Еднотанкова комбинирана съдомиялна машина със странично зареждане WD-7
Каталог Съдомиялна машина е необходима в почти всички домакинства, а също т...
WD-90 GR FLEX – машина за измиване на готварска посуда
Каталог ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на хотелиерите и ресторантьорите възможно...
Поточна съдомиялна машина WD-11
http://www.wexiodisk.com/en/products/57...
Поточни съдомиялни машини WD-151E/421E
Каталог Наличието на съдомиялна е изключително изгодно за всички ресторантс...
PRM
PRM - Екологична концепция за еднотанкови съдомиялни машини със стрнично зарежда...
WD-90 DUO - Комбинирана машина за измиване
Декларация за съответствие Каталог Съдомиялната машина WD 90 DUO e с пови...
WD-12 - Комбинирана машина за измиване на готварска и трапезна посуда
Декларация за съответствие Каталог Съдомиялната машина WD -12 може да се ...
WD-100 GR – Машина за измиване GN 1/1, GN 2/1
Каталог Декларация за съответствие Съдомиялната машина WD 100 GR e с повиш...
WD-B - FLIGH TYPE Поточни съдомиялни с различен капацитет и дължина
Каталог Декларация за съответствие Машините отговарят на най-високите станда...
Каталог 2

Каталог 3Компанията от шведски произход Wexiodisk е основана през 1972 г.  машини имат ергономичен дизайн, дълбоки вани и са изработени изцяло от неръждаема стомана. Предлаганите от компанията продукти се характеризират преди всичко с изключително високо качество и иновативни въведения. Това е несъмнено допълнителна и надеждна гаранция за успеха, който компанията генерира в продажбите на своите продукти. Основната амбиция на световноизвестната шведска фирма е всички нейни клиенти да получат максимално удовлетворение още от самото начало. По този начин фокусът пада основно върху качеството на материалите и прецизната и професионална изработка. Компанията цели още да осигури такива машини, които да предлагат грижи за хората и едновременно с това да бъдат с ниски експлоатационни разходи. Фирмата се фокусира върху разходите през целия работен цикъл на машината, както и намалената консумация на вода и електрическа енергия. Това важи и за използваните препарати, като при това употребата им не повлиява на перфектното измиване.

    Всички партньори на Wexiodisk се избират с особена прецизност и внимание. Те получават желаната подкрепа и всички необходими обучения относно фирмените продукти. По този начин всички получават допълнителни сигурни и надеждни гаранции за това, че ще се постигнат желаните резултати и очаквания. В наши дни компанията може да се похвали с лидерски позиции в редица страни от Скандинавския полуостров и с богата дистрибуторна мрежа. Тя обхваща не само европейския континент, но също така и Япония и Австралия. През последните години фирмата затвърждава своите позиции чрез спечелването на няколко престижни рамкови договори. Те са сключени с компании за авиокетъринг. Тези нейни клиенти са с много високи изисквания към продуктите. Основната цел на компанията е да се продължават инвестициите на значителни средства в сферата на продуктовото развитие. По този начин едновременно се поддържа и развива високата технологичност на продуктите пред конкурентни фирми и продукти. През последните години тя се концентрира върху околната среда и реализира няколко изключително надеждни и висококачествени продукти, Двата патентовани принципа, допринасящи за намаляване вредното въздействие върху околната среда са ICS + и DUPLUS.

    Компания Wexiodisk е един от най-надеждните и сигурни партньори на ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ. С тях ние поддържаме коректни партньорски бизнес отношения в продължение на дълги години. Благодарение на това ние предлагаме техните продукти и на българския пазар, позволявайки на ресторантьорите и хотелиерите да се възползват от многобройните им предимства и положителни характеристики. Съдомиялните машини се изработват на високо технологично и професионално ниво, благодарение на което ползването им е безопасно с оглед замърсяването на околната среда. Пестенето на енерГия също е сред основните проблеми в наши дни. Преориентацията в последните години убедително допринася за намирането на решение и на този проблем. Добрите работни параметри и високото ниво на хигиена правят съдомиялните машини на шведския производител надеждни и сигурни. Някои от моделите машини могат да бъдат монтирани и върху стойка, при това с достатъчно място за кошниците и препаратите. С вграждането на двата най-нови патентовани принципа компанията печели мнозина нови корпоративни клиенти и заема челно място като производител на машини с най-ниски експлоатационни разходи. От 2013 ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ е изключителен дистрибутор и сервиз на Wexiodisk АБ.