Новини

Бар оборудване

2014-05-27 14:25:58

Всеки хотел или ресторант държи изключително много на професионалното бар оборудване. Ние от фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме разнообразно оборудване за барове, защото сме истински професионалисти и държим на високото качество. Баровете са места, където всички туристи в разгара на летния сезон релаксират. За да бъдат обаче баровете пълни, от значение е не само професионалното обслужване и качествените стоки. Не по-малко значимо място има оборудването, което включва различни аксесоари. В това число влизат например хладилниците, където се държат на съхранение леда и напитките. Също така оборудването включва разнообразни по вид чаши за многобройните алкохолни и безалкохолни напитки. Ние предлагаме от всичко по много, при това с гарантирано качество и дълготрайност. Чашите за сладолед, каничките за мляко и шейкърите за коктейли също са аксесоари, които непременно присъстват във всички барове. С всичко това на разположение барът предлага качествено обслужване и по този начин прави престоят на клиентите в него приятен и релаксиращ.

    В повечето случаи поръчаното от хотелиерите и ресторантьори бар оборудване се доставя от служебните бусове и камиони на фирмата. Ето защо ние гарантираме бърза и навременна доставка на оборудването за бара. Измежду изброените аксесоари важно място заемат и чашите, предназначени за сладолед или пък сватбените. В редица барове непременно има и вендинг автомати и машини за еспресо. Поради тази причина много от собствениците на барове поръчват резервни части за тях в зависимост от конкретна ситуация. Мерилките за алкохол и джигерите са сред останалите многобройни аксесоари, необходими за всеки бар. В него непременно трябва да има и достатъчно на брой прибори, защото често тези заведения са изпълнени до краен предел. Ледотрошачките, отварачките и тирбушоните и чашомиялните допълват списъка с аксесоарите, които без съмнение са необходими в баровете. Тъй като ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ е фирма с дългогодишен опит и отдавна е на пазара, нашите специалисти могат да предложат най-доброто оборудване за барове. Благодарение на придобитите през годините опит и квалификации персоналът ни изпълнява поръчките бързо и професионално. Ние предлагаме и табли за сервиране и пепелници, които като всички останали изброени аксесоари задължително присъстват в баровете. Аксесоарите за лед и дъските за рязане са други два аксесоара, характерни за всеки бар.

    Барманите използват дъските за рязане на лимони и други плодове, които се слагат в коктейлите. Бар декораторите и бар цедките са все аксесоари, които трябва да присъстват в баровете. Всеки, който държи да получи професионално и качествено бар оборудване, може да се свърже с нас. Ние доставяме всичко, от което един бар се нуждае. Чинии, купички и канички пък са сред порцелановите изделия, без които нито един бар не функционира. Този тип заведения се използва предимно за консумация на алкохол, но така също в него се предлагат и топли напитки като кафе, мляко и чай. Наливниците за бира също са важен продукт. В разгара на летния туристически сезон това е една от напитките, която се поръчва в големи количества. Това и още много други неща ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме на клиентите и го доставяме на посочения адрес. Също така нашите специалисти в случай на нужда извършват поправка и ремонт на бар оборудването.