Новини

Хладилни витрини

2014-05-27 14:17:31

Производството на хладилни витрини оказва огромно значение за качественото съхранение на редица хранителни продукти. Витрините могат да бъдат видени във всеки един магазин от големите хранителни вериги, каквито има навсякъде по света. На тях се редят не само колбаси и различни меса, но така също и млечни продукти. Функционалността на такива витрини е особено ценена и от ресторантьорите. В разгара на летния туристически сезон всички хотели и ресторанти са пълни с туристи. За да бъдат обаче предлаганите хранителни продукти на винаги високо качество, те трябва да се съхраняват при подходящи температури. Именно поради тази причина заведенията за хранене се снабдяват с хладилници и витрини, които осигуряват подходящите условия на продуктите. Само по този начин те се запазват за дълъг период от време в отлично състояние и са годни за консумация. Витрините са много и разнообразни по вид и всеки модел се отличава със собствени характеристики и специфики. Така те са в по-малка или голяма степен подходящи за хранителните заведения.

   В зависимост от своето предназначение хладилни витрини се делят на няколко основни вида. На първо място това са нискотемпературните витрини. По традиция те служат за съхранение на дълбоко замразени продукти. Това са предимно различни колбаси, пилешко месо и пр. Такива витрини могат да бъдат видени не само в кухнята на много ресторанти, но също така и в големите супермаркети. Там постоянно пристигат нови поръчки, които се налага да се съхраняват при подходящи условия. Средно температурните витрини пък се използват предимно за продукти, които са охладени. В това число влизат например пилетата. Те са продукт, който се продава във всеки магазин. В зависимост от своето разположение витрините се делят на няколко вида. Те могат да бъдат например крайстенни, хоризонтални, вертикални и островни. Друг разпространен тип са витрините, известни като гондоли. Тези витрини се делят и на още една категория. Тя зависи от това какви продукти се държат на съхранение на тях. Витрините за месо и риба са безспорно най-известните и разпространени. Това е така, защото тези продукти няма как да са качествени, ако не се държат на подходящи температурни градуси. Освен тях обаче има и други витрини.

   Това са тези, които служат за съхранение на сладкарски и млечни изделия, сладолед и други. Като месните и тези продукти не могат да се съхраняват при всякакви условия. Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ доставя на хотели и ресторанти различни хладилни витрини в зависимост от конкретните нужди и предпочитания. Освен това ние извършваме монтаж на витрините или пък поправка, ако такава се налага. Нашите специалисти са високо квалифицирани и с богат опит, който е натрупан през дългогодишното ни съществуване. Като допълнителна гаранция ние предлагаме на своите клиенти гаранционен и извън гаранционен сервиз. Тъй като държим изключително много на качественото обслужване, ние винаги осигуряваме най-добрите резервни или нови части при нужда от ремонт. Хладилните витрини са един от многобройните продукти, които предлагаме в хотелиерския и ресторантьорски бизнес. Нашите витрини са с висококачествено производство, дело на редица признати международни производители. Компанията ни е в партньорски отношения с много от тях и поради това и продуктите ни са само с най-високо качество.