Новини

Оборудване за пицария

2014-05-27 14:23:14

ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ е фирма, която предлага професионално оборудване за хотели и ресторанти. Освен това нашите специалисти са истински експерти и в случаите, когато трябва да се осигури първокачествено оборудване за пицария. Пицариите са безспорно едни от най-посещаваните заведения по всяко време на годината. Това обаче важи особено в разгара на летния туристически сезон. В курортите има много на брой пицарии и всяка една винаги е пълна до краен предел с голям брой клиенти. Те държат не само на качеството на поръчаните от тях пици. Не по-малко значение за цялостната визия на пицарията има нейното оборудване, което включва различни аспекти. Ако то е направено на нужното професионално високо ниво, това винаги печели още симпатиите на посетителите. Ето защо кухните на тези заведения за хранене трябва да се снабдят с редица важни готварски уреди. Те служат за приготвянето на различни видове пици за кратко време. Бързото готвене във всички заведения е нещо напълно обичайно, защото в тях винаги има постоянен наплив от клиенти.

    Фурните за пица и тестомелачките са неделима част от всяко оборудване за пицария. Именно на фурните се пекат пиците, а всички те се правят от тесто. Поради тази причина и двата уреда са с първостепенна важност, когато трябва да се оборудва една пицария. Тестоотделителите и хладилните маси с гранитен плот са други два аксесоара, които непременно трябва да присъстват във всяка една пицария. На масите се разстила тестото и се добавят всички останали продукти, от които се прави определеният вид пица. Специалистите на ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ са истински професионалисти и поради тази причина могат да предложат на съдържателите на пицарии оборудване на изключително високо качество. Набавянето на изброените уреди далеч не означава, че оборудването е завършено. Необходими са още ламинатори, а така също ножове и зеленчукорезачки. Вторият уред в действителност е с огромно значение. Във всяка пица непременно има зеленчуци като чушки и домати, които трябва да се нарежат в огромни количества за възможно най-кратък период от време. Без зеленчукорезачка рязането отнема далеч повече време, а забавянето на поръчките винаги говори за непрофесионализъм. Що се отнася до ножовете, те трябва да режат отлично. По този начин парчетата пица винаги са нарязани в идеален вид.

     Оборудване на пицария може да включва и редица други аспекти. Не по-малко важни от гореизброените аксесоари са например съдомиялните машини. Като заведение за хранене в пицариите винаги се натрупват множество мръсни чинии и други съдове и прибори. Ето защо те винаги трябва да се почистват бързо и да са готови за употреба от други клиенти. Тавите и лопатите за пица пък са други два аксесоара, с които може да се допълни пълноценното и качествено оборудване. Впрочем повечето пици се пекат в тави, така че без този продукт функционирането им е практически невъзможно. Лопатките пък позволяват обръщането на пиците от всички страни, така че да се получи равномерно изпичане. Полиетиленовите разноцветни дъски също са продукт с огромна важност. На тях могат да се поставят нарязаните продукти и да се прибавят в тавата с пица. За всичко това специалистите от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ притежават опита и компетенциите, позволяващи им да извършат едно качествено оборудване на всяка пицария.