Новини

Оборудване за ресторанти

2014-05-27 14:42:21

Ние от фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме качествено и надеждно оборудване за ресторанти. Тъй като компанията в продължение на дълги години обслужва множество ресторантьори и хотелиери, ние прекрасно знаем кое е оборудване е най-добро за всеки един отделен ресторант. Като цяло ресторантите са заведения за хранене. Поради тази причина за посетителите трябва да се приготвят различни на вид ястия, супи и десерти. Тъй като особено в разгара на летния туристически сезон ресторантите по курортите са пълни, поръчките за храна са интензивни и в големи количества. Ето защо ресторантското оборудване непременно трябва да включва достатъчно на брой фритюрници, фурни и грилове. Ние предлагаме на клиентите си и продукти от REPAGAS, защото сме партньори с тази доказана фирма. Откритите горелки с предпазен клапан и термодвойка правят газовите котлони безопасни при употреба и изключително надеждни при работа. Такива котлони са предимство във всеки ресторант, независимо дали хотелски или пък външен. Горелките се изработват от солидни месингови отливки, а решетките се правят от чугун.

   Сред качественото оборудване за ресторанти на REPAGAS са и резервоарите, които служат за отвеждане на мазнините. Фурните от неръждаема стомана с пизео запалване и термостатичен клапан и термодвойка също са сред нещата, от които се нуждаят ресторантите. Това са все продукти, които имат решаващо значение за качественото приготвяне на храната. ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ препоръчва най-добрите варианти за ресторантите, поради което се радва на доверието на много хора от този бранш. Наред с фурните и гриловете обаче ресторантите имат нужда от още много неща, за да функционират пълноценно. Преди всичко това са масите и столовете. Независимо дали ресторантът е на открито или закрито пространство, тези два продукта трябва да бъдат в достатъчни количества. Често в ресторанта има повече клиенти от капацитета, поради което сервитьорите съединяват две маси и осигуряват още столове. Следващи по важност са приборите и всички уреди, които са необходими за работа в кухнята. Многообразието от чаши също е неделима част от ресторантьорското оборудване. Благодарение на тях могат да се сипват различни по вид напитки, каквито клиентите непременно поръчват заедно с храната.Също така едно ресторантско оборудване има нужда от съдомиялни професионални машини. В тях се мият всички прибори и съдове, които винаги трябва да са идеално чисти. По този начин се гарантира качествена хигиена.

    ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага качествено оборудване за ресторанти, поради което е вече утвърдена фирма на пазара. Нашите продукти пасват добре в обстановката на всеки ресторант, спомагайки за неговото успешно развитие и функциониране. Ние предлагаме и разнообразни съдове и прибори, които ресторантьорите купуват за да дообогатят разнообразието. Така например нашите специалисти могат да препоръчат фурни за паста или пък тостери, на които да се изпича хляб. Оборудването на един ресторант обаче няма да е пълно, ако не се подсигури с достатъчно качествени почистващи препарати. Те са необходим за измиването и дезинфекцията на пода, а именно това прави възможно избягването на проблеми с бактерии и зараза. Различните хладилници, които произвеждаме, също са необходими за ресторантите. В тях се държат на съхранение всички продукти, които ако са изложени на топлина се увреждат и развалят преждевременно.