Новини

Обзавеждане за кафе

2014-05-27 14:14:19

За да се направи качествено обзавеждане на кафе е необходимо да се набавят редица важни артикули. Преди всичко кафенетата са места, предназначени да предлагат спокойствие и отдих. Елементите в дизайна на всяко кафене играят немалка роля за това то да се развива успешно и да привлича голям брой клиенти. Обстановката в тези заведения е от особено важно значение. Хората посещават кафетата по различни причини. Най-често това са срещи с приятели, но е възможно те да се използват и за бизнес и делови срещи. Ето защо трябва да се осигурят подходящите маси и столове според случая. Големите маси със столове и табуретки са най-подходящото обзавеждане за кафенета, където се събират предимно приятелски компании. Ако обаче срещата има за цел обсъждане на бизнес планове и проекти, е препоръчително набавянето на по-малки маси и приглушено осветление. Това придава по-специален вид на заведението и го прави подходящо място за специални срещи. Големите и удобни столове и силното осветление за четене пък са подходящи тогава, когато кафенето се посещава просто за разпускане.
    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага първокачествено обзавеждане за кафе. Ние осигуряваме разнообразни модели маси, столове и табуретки. Поставянето на камина в центъра на помещението също е начин да се постигне качествено и едновременно с това атрактивно обзавеждане. Освен това ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага разнообразни прибори и чаши. Те са много важни за всички кафенета, защото клиентите си поръчват различни напитки. Често например те предпочитат да пият безалкохолни или алкохолни коктейли. За тяхното приготвяне обаче барманите имат нужда не само от подходящите чаши. Неща като шейкър и ножове за рязане на плодове също са сред нещата, необходими за приготвянето на коктейли. С осигуряването на качествен интериор обаче не се изчерпва пълното обзавеждане на кафенето. Редица собственици на подобен вид заведения организират разнообразни развлекателни програми за посетителите. Типичен пример е викторина с въпроси, след която някои от клиентите получават отстъпка. ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ може да се погрижи прекрасно за кафенето, като му осигури качествени чашомиялни машини, както и разнообразни други съдове и принадлежности. Неслучайно ние се ползваме с доверието на редица собственици на заведения, защото им осигуряваме най-качественото и професионално обзавеждане.
    Персонализацията на интериора също е важен елемент от качественото обзавеждане за кафе. На клиентите е добре да се осигурява по-интимно и закрито пространство, където да говорят необезпокоявани от никого. Но докато това е грижа на дизайнерите, ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ осигуряваме не по-малко важни детайли от професионалното обзавеждане. Наша е заслугата много от кафенетата да разполагат с разнообразни чаши и съдове, които са подходящи за сервиране на всяка една от многобройните алкохолни и безалкохолни напитки. Съдомиялните машини и подопочистващата техника са други неща, от които кафенето определено се нуждае. Не на последно по важност място са и почистващите препарати и дезинфектиращи средства. Благодарение на тях се поддържат отлични хигиени1ни условия, които да отговарят на съвременните високи изисквания. С нашия богат натрупан през годините опит не представлява проблем да осигурим такова обзавеждане, което да направи кафенето атрактивно и привлекателно за посетителите. ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ винаги оправдава доверието и постига забележителни резултати в своята дейност.