Перилни препарати добавки и ароматизатори

AIBI WHITENER 170
AIBI WHITENER 170 eAIBI WHITENER 170 AIBI WHITENER 170 ...
ROLCO PRO POWER OXYCLEAN 1X12 KG
...
ESSEX POWDER MULTIACTION 3 IN 1
...
Промоция ESSEX MULTI / ONE / TOUCH
Течен перилен препарат за 45 пранета...

Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на своите клиенти много качествени и надеждни почистващи професионални препарати. Ние сме компания с дългогодишен опит и отдавна сме на пазара. Работещият при нас персонал е високо квалифициран и притежава необходимите опит и познания в сферата на оборудването за кухни, хотели и ресторанти. Освен това ние предлагаме подопочистваща техника и професионални препарати, благодарение на които хигиената в ресторантите и закусвалните винаги е на високо ниво. Партньори са ни редица известни чуждестранни фирми, които също се занимават с доставката и производство на почистващи препарати и дезинфектанти. Едно от най-качествените почистващи средства е Idunamat. Ние го предлагаме на клиентите поради неговите изключителни характеристики. Той е силно концентриран измиващ препарат, подходящ за употреба при почистване на автоматични професионални съдомиялни машини. Capasal 1000 е друго почистващо средство измежду многото ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ препарати на разположение на клиентите. Това почистващо средство представлява силно концентриран гел, с който се почистват мазнини. Той е подходящ за скари и фритюрници, а така също и за конвектавтомати.

    ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага и почистващото средство Capasal. Това е течен препарат, изключително подходящ за цялостно почистване. Обезмасляването и дезинфектирането на кухненското помещение също се извършват качествено благодарение на това почистващо средство. Ние сме истински професионалисти и поради тази причина се стремим да предлагаме само професионални препарати. Тъй като изискванията за хигиенните условия във всички хотели, ресторанти и закусвални са високи, нашите препарати напълно отговарят на тях. Подовите настилки и работните повърхности също се почистват идеално с Capasal. Tenox 16 е друго почистващо средство, което фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на своите клиенти.Той е предназначен за безопасното премахване на калциеви отлагания. Намира приложение при съдомиялни машини и друго кухненско оборудване. Силно концентрирания измиващ препарат Idunamat plus е поредният висококачествен продукт препарат. Той е предназначен главно за автоматични професионални съдомиялни машини. Всички тези продукти имат основна роля за това хигиената в кухнята да бъде винаги на високо ниво, независимо дали става въпрос за ресторантска, хотелиерска или жилищна. Steel gloss е още един от многото ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ препарати, който непременно трябва да присъства в кухнята. Той е идеално почистващо средство за полиране на всички предмети, които са изработени от ИНОКС.

   Нашата компания от дълги години обслужва редица ресторанти и хотели. Поради тази причина ние отдавна сме свикнали с високите изисквания към хигиената. Затова за нас не представлява трудност да осигурим такива почистващи препарати и дезинфектанти, които да са професионални и дълготрайни. Течният сапун Cabinda е друг продукт, който компанията препоръчва за употреба. Това е течен сапун, който е с висока ефективност и с подчертано антибактериално въздействие. Тези и още много почистващи препарати са на разположение на всички, доверили се на ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ. Като истински професионалисти ние най-добре знаем кое е най-добро за хигиената в кухнята и как тя да се запазва трайно и за продължителен период от време. Turbo rens и Fresh matix също са сред почистващите средства, предлагани от фирмата. Те са перилни и за общо почистване. Първият от тях е за ежедневното почистване на настилки от ПВЦ и за еднодискови машини. Fresh matix пък е най-подходящ за бяло ресторантьорско и спално бельо.