Препарати за общо почистване

Ralex Течен сапун
Висококачествен течен сапун с аромат. Иновационната формула с високо съдържание ...
RALEX Концентриран препарат за пране на килими и тапицерии
I...
RALEX Концентрират прерарат за почистване на прозорци и мебели
...
RALEX ароматизиран универсален препарат за подови настилки
За извършването на качествено почистване независимо за какво помещение става въ...

Световноизвестната компания Iduna е основана на 1 юли 1999 г. От тогава тя е производител, чиито продукти са с доказано високо качество и намират все повече приложение в различни области. Тя е известна като група с „хоризонтална организация”  съгласно немските закони. Двете групи, които впоследствие прерастват в Iduna, в самото начало поддържат изключително близки отношения. Те са обединени в малкия и среден бизнес в сферите на търговията и рекламата. В наши дни компанията има световна известност и предлага редица качествени продукти. За нейното успешно развитие огромно влияние оказва и вече споменатия факт за общото обединение на двете групи. Така в сферата на търговията и рекламата днес Iduna е безспорен лидер на пазара. Политиката на фирмата започва да става все по-актуална и популярна в редица публични сектори. Фирмата разполага с многоброен и изключително добре обучен персонал, който винаги поема стриктно своите отговорности. Тя предлага допълнителни гаранции за качеството на произвежданите от нея продукти. Именно това е причината тя да се развива успешно и правилно в продължение на дълги години.

    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на своите клиенти продукти, които са произведени от компанията Iduna. Работейки на пазара от дълги години насам, ние прекрасно познаваме търсенията в нашия бранш. Ето защо поддържаме партньорски отношения с такива производители, които са известни по целия свят. Това ни помага изключително много както за нашето развитие, така също и да предлагаме продукти с доказано качество. Нашите специалисти осигуряват съдомиялни машини, подопочистваща техника и още много други неща в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. Ето защо знаем, че изискванията за хигиеничните условия са на много високо ниво. Предлагайки продукти съвместно с Iduna, ние осигуряваме отлична чистота и хигиенични условия в хотелите. Съдомиялните маши и прахосмукачките са само част от необходимите за това продукти. За успеха на Iduna не е без значение и обстоятелството, че тя покрива в пълна степен всички възможни рискове, на които са изложени постоянно собствениците на частния бизнес. Гарантирайки им продукти с доказано високо качество, хотелиерите са уверени за успеха на направената от тях инвестиция. Продуктите на Iduna са популярни в целия свят, като нашата страна не прави изключение и също се радва на възможността да ги предлага на своя пазар.

    Компания Iduna разполага и с големи ресурсни възможности. Те стоят в основата на висококачественото производство. Благодарение на отделяните всяка година средства за усъвършенстване на технологиите в производството, предлаганите от нея продукти стават още по-надеждни и сигурни. Това е от особено значение най-вече в днешно време, когато на качеството се държи изключително много. Компанията е главен собственик и на стадиона на футболния гранд от Германия Борусия Дортмунд. Този факт е сам по себе си показателен за това доколко фирмата се развива успешно на пазара с течение на времето. Произвежданата от нея техника постига забележителни резултати и удовлетворява всички клиентски желания. За клиентите няма нищо по-хубаво от това да постигнат очакваните резултати. С продуктите на Iduna те са повече от гарантирани, при това за продължителен и дълъг период от време. Редица европейски страни ползват стоките на компанията и постоянно изпитват ползите, които те носят.