Новини

Професионални хладилници

2014-05-27 13:52:48

Производството на професионални хладилници и тяхната доставка за ресторанти и хотели е от огромно значение за успешното развитие на този сектор. За щастие на пазара се предлагат голям брой разнообразни продукти, които отговарят на всички съвременни изисквания. Те включват не само добра и отлична хигиена в ресторантите, но преди всичко подходящи за съхранение температурни градуси. Това се постига най-вече с наличието на хладилници от професионален тип, които разполагат с необходимите хладилни витрини и фризери. В разгара на летния туристически сезон ресторантите зареждат продукти в огромни количества. Това се дължи на постоянния наплив от клиенти, които влизат в тях и във всички други заведения за хранене. Ето защо продуктите трябва да се държат на съхранение при добри условия. Много от тях като рибата, месото и десертите се развалят, ако не се съхраняват на достатъчно студено и прохладно място. Що се отнася до професионалните хладилници, те са най-различни по отношение на модели и цветове.

     Някои от комбинираните професионални хладилници-фризери имат огледална и елегантна предна част от стъкло. Предимствата им се състоят не само във възможността да се поръчат в черни и бели цветове. Преди всичко те предлагат всички предимства на био фреш технологията. Обширната хладилна част и елегантното оборудване са само част от нещата, с които тези хладилници разполагат. Те са снабдени с три отделни температурни зони, а благодарение на LED-колоните се постига ново измерение в осветяването на пространството отвътре. Светодоидната иновативна технология е вградена странично в корпуса, при това без да отнема от полезния обем. Това обаче е само един от многобройните модели хладилници от професионален тип, които в наши дни са достъпни на пазара. Фронталната и структурната част на някои от въпросните хладилници се изработва от естествен камък. Това я прави уникална и неповторима по характер. Дръжката на хладилниците е странично скрита, като по този начин се цели улеснение на интеграция в кухнята. Иновативната концепция за сензорно управление в съчетание с елегантната електроника прави възможно прецизното спазване на избраните температури. Всички функции се настройват по изключително лесен начин  чрез нежно докосване до сензорната повърхност. Тези хладилници не само са професионални, но и придават елегантност и стилност на кухните в ресторантите.

    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага професионални хладилници за всички хотели и ресторанти. В допълнение към това нашите високо квалифицирани и опитни специалисти предлагат ремонт на всички доставяни от тях уреди с гаранционен и извън гаранционен срок. Ние сме партньори с редица производители на хладилници от професионален тип и поради това те са достъпни и на българския пазар. Измежду много популярните такива хладилници е моделът, който разполага с интегрируеми комбинации. Те правят избора на уред от висок клас изключително безпроблемен и лесен. Благодарение на обмисления чрез перфектно оформление комфорт и хладилната мощност възможността за комбинациите се превръща в едно неповторимо свежо изживяване всеки ден. Затова също така главно значение имат и хладилната мощност в съчетание с перфектния размер и подходящата големина на всички уреди. Всички хладилници от тип професионални задължително присъстват в реномираните ресторанти и хотели. Благодарение на тях хранителните продукти получават надеждно съхранение и следователно повече дълготрайност.