Новини

Професионални перални

2014-05-27 14:52:01

Всички хотелиери и съдържатели на офиси за химическо чистене непременно се снабдяват с професионални перални. Това те правят най-вече с оглед на многобройните клиенти, които разчитат на качествено и професионално обслужване. Професионалните перални машини се характеризират преди всичко със своята конструкция от неръждаема стомана. Техните компоненти са не само с изключително високо качество, но също така са сравнително лесни за евентуален ремонт. Те притежават още статистически контрол, памет, сигнализираща система и барабан. Последният може да бъде изваден през предната част на уреда. Тези перални се характеризират още и с това, че спестяват значителни по площ пространства и освен това не се налага да бъдат монтирани на пода. Те разполагат със специално отделение за перилните препарати с възвратна система. Свързването им с автоматична система за подаване на препаратите се извършва лесно. Друга тяхна характеристика е наличието на система за откриване на дисбаланс. Тя осигурява нежно движение и значително по-дълъг живот на нейните съставни компоненти.

    Бързооборотните професионални перални пък са най-голямото скорошно постижение, което представлява интерес за всеки кетъринг или перално стопанство. Тези машини съчетават в себе си най-висока класа функции с по-високи от средните за пазара резултати. Продуктите са насочени винаги към постигането на по-голяма енергийна ефективност по време на пране, центрофугиране и сушене на дрехите. Препоръчително е тези машини да се монтират на равни подови настилки. Всички те разполагат с Г фактор 200, което практически гарантира едновременно по-висока енергийна ефективност и по-добро извличане на водата от прането. В сравнение с останалите машини на пазара този фактор е много по-висок. Той се постига благодарение на електронен дисбалансиран контрол върху извличането на водата. Част от техните характеристики са конструкция от неръждаема стомана и силно устойчива квадратна рамка. Върху нея се поставя машина и тя удължава значително живота на пералнята. Този модел перални машини притежава доста сходни характеристики с описания по-горе модел. За разлика от него обаче те намират по-широко приложение в сферата на хотелиерството. Ниско оборотните перални машини предлагат еднакви качество и устойчивост както и тези с високи и бързи обороти. И те като тях могат лесно да се свържат с автоматична система за подаване на препаратите.

    Фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага на своите клиенти само професионални перални с доказано и високо качество. Ние се ползваме от доверието на голям брой хотелиери, които искат да осигурят възможно най-чисти завивки и кърпи на своите клиенти. Поради тази причина те купуват предлаганите от нас перални машини, които са произведени от надеждни и качествени материали. Специалистите ни познават отлично характеристиките на всеки един отделен модел професионална перална машина. Благодарение на своя богат опит и високи компетенции те могат да препоръчат най-подходящата пералня в зависимост от индивидуалните нужди. Също така в случай на нужда ние извършваме ремонт на пералните и доставяне на необходимите резервни части. Наред с изброените видове перални много актуални са и центрофугите. Техните основни компоненти са капак и барабан от неръждаема стомана, както и тяло от лакирана в бял цвят стомана. Те спират барабана автоматично и освен това притежават таймер и 15-минутен цикъл. Плаващото окачване и барабан с мотор са други два техни компонента.