Професионално кухненско оборудване

Линия 550

BAR-45 Газово барбекю
Каталог В разгара на летния сезон хотелите и ресторантите в курортите са винаг...
BM-65E Електрическо бен мари
Каталог Топлинните витрини Бен мари са изключително важен артикул от всяко п...
FG-12M Газов фритюрник
Каталог Фритюрникът е сред кухненските готварски уреди, които се използват мас...
Газова плоча PG-450
Каталог В много от ресторантските кухни в наши дни непременно има газова пло...
Газови котлони CG-520M
Каталог Наличието на газови котлони в наши дни е характерно в редица кухни. ...

Линия 750

BAR 72 M - двойно газово барбекю с керамични брикети
Каталог Сред предлаганите на обслужваните от фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ рестора...
BAR 71 M - Единично настолно газово барбекю с керамични брикети
Каталог ...
BARG-71-M+S47
Каталог...
Промоция BME-71-M Електрическо бен мари
Каталог Електрическо Бен мари е вид топлинна витрина, която присъства в ред...
MG-780 Пароварилен казан
Каталог ...
CG-740M Газови котлони 4 горелки
Каталог Газови котлони четири горелки е още един от продуктите, които ние от ...
FE-20-P Единичен електрически фритюрник
Каталог ...
FG-157-T Единичен газов фритюрник
Каталог Поради своите компактност и практичност единичен газов фритюрник е ...
FG-307T Двоен газов фритюрник
Каталог Двоен газов фритюрник е един от многобройните продукти, които фирма...
FTG-71-M Газова гладка плоча
Каталог Газови скари са продукт, който в наши дни задължително присъства в м...
Газова готварска печка с 4 газовикотлони и газова фурна CG-741
Газовите котлони на Repagas са направени, за да работят на своят максимум, като ...
FTG- 72 CDM - Газова плоча
Газовите плочи на Repagas са направени да издържат на максимални условия на рабо...

Линия 900

BARG-91M Газово единично барбекю
Каталог е продукт, в еднаква степен полезен за туристите и съдържателите ...
BARG-92M Газово двойно барбекю
Каталог ...
CG-920M Газов котлон 2 горелки
Каталог ...
CG-940M Газов котлон 4 горелки
Каталог Газов котлон четири горелки е продукт с универсално значение за вся...
FE-30 Електрически фритюрник единичен
КаталогПокупката на професионален фритюрник е присъщо преди всичко на ресторант...
FG-159 Газов фритюрник единичен със стойка
Каталог Наред с многобройните уреди фирма ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлага и до...
FTG-91M Плоча на газ
Каталог Днес в много домакинства и закусвални има плоча на газ. Това е пр...

Фурни тип колонни

HGC-901 H Газова фурна тип колонна, голяма
Каталог Газова фурна тип колонна е поредният продукт, необходим за професио...
HGI-701 Газова фурна тип колонна
Професионална газова фурна се отличава с множество характеристики и особености...

Конвектомати

HE-611-1 Електрически конвектомат 6 тави
Всяка кухня има нужда от множество готварски уреди, за да функционира пълноценн...
HE-1221-1 Електрически конвектомат 12-24 тави
Ние от ЕЛЕКТРОЛУКС СЕРВИЗ предлагаме професионални конвектомати на хотелиерите ...

Компанията REPAGAS Испания e създадена през 1971 г. от две семейства. Целта на фирмата е да произвежда за пазара в Испания качествени и трайни продукти, които са базирани на дългогодишен опит и задълбочени познания на особеностите и нуждите на сектора. Качественото кухненско оборудване на фирмата е на пропан-бутан и метан. Също така конструкцията на въпросното оборудване е изработена от неръждаема стомана. Продуктите на компанията могат да бъдат лесно разпознати на пазара. Това се дължи преди всичко на техните отличителни черти, които именно подчертават висококачественото производство и професионализъм. Откритите горелки с термодвойка и предпазен клапан правят газовите котлони изключително надеждни и едновременно с това безопасни за работа. Горелките от своя страна са изработени от солидни отливки от месинг. За направата на решетките пък е използван чугун. Емайлирани тавички са монтирани под решетките и са обработени с покритие срещу киселина. Също така продуктите разполагат със специален резервоар, който има за цел да отвежда мазнините. Що се отнася до размера на решетките, той е 395 х 365 мм.

                Сред най-популярните продукти на REPAGAS са фурните с пизео запалване. Те също са изработени от неръждаема стомана. Освен това разполагат и с термостатичен клапан МИНИСИТ и термодвойка. Компанията е сигурна и надеждна и поради тази причина се ползва с доверието на много ресторантьори по целия свят. Всички те се стремят да осигурят за своите кухни възможно най-доброто и качествено оборудване. С него не просто се създава и поддържа за постоянно по-добра работна среда. На първо място е обстоятелството, че на фурните се приготвя вкусна и атрактивна храна. Тези две неща всъщност са най-важни за това всеки ресторант да привлича много клиенти и да се развива успешно. Размерите на фурните са 540 х 740 х 315 мм и също разполагат с горелки от неръждаема стомана. Друг атрактивен продукт, който компанията предлага, е свръх голяма фурна. Тя е в модел C-961H и е с размери 940 х 740 х 315 мм. Тя е особено подходяща за всички ресторанти или механи, където по традиция се поръчват огромни количества храна. Те трябва да се приготвят възможно най-бързо, а това е напълно реално с оглед размерите на тази фурна. Продуктите на Репагас са с доказано качество и се радват на широка популярност.

                Фирма Електролукс поддържа партьнорски отношения с РEPAGAS. По този начин ние помагаме за това нейните продукти да бъдат достъпни и за ресторантьорите на българския пазар. Благодарение на горелките и решетките и най-вече на фурните всяка една ресторантска кухня получава необходимите условия, при които да бъде едновременно пълноценно функционираща и отговаряща на съвременните високи критерии за сигурно и надеждно оборудване.Неръждаемата стомана е основният материал, който се използва при изработването на продуктите. Той е с доказани качества, които гарантират сигурност и надеждност. От 1971 г. до наши дни компанията е утвърден лидер в производството на фурни не само на испанския пазар и у нас, но също така и в редица други чуждестранни държави. Затова спомага не само високата техническа квалификация на специалистите, но също така и използваните по време на производството похвати. Продуктите са тествани и обслужват много кухни, където приготвянето на храната е несъмнено качествено.


В разгара на летния сезон хотелите и ресторантите в курортите са винаги пълни с огромен брой туристи. Всички те държат на качественото и професионално обслужване. Това важи в не по-малка степен и за самите хотелиери и ресторанти. Ето защо те полагат всички усилия кухните им да са снабдени с професионално оборудване. Ние от Електролукс предлагаме различно оборудване за всяка кухня. Освен това работим в партньорство и с редица други производители на оборудване, което ни позволява да трупаме опит и едновременно с това да предлагаме продукти с високо качество. Ето защо ние сме на мнение, че REPAGAS Испания оборудване е едно добро и изключително практично решение за кухните на ресторантите. Продуктите на тази компания включват грилове и печки, както и фритюрници. Това са все уреди, без които кухнята не може да функционира пълноценно. Също така фурните за варене на паста са необходими поради обстоятелството, че пастата е любимо ястие на много от посетителите в ресторантите.

                С REPAGAS оборудване всяка кухня придобива нов и коренно различен облик. Когато това помещение се обзавежда, не е достатъчно да се помисли само за нейното пространство. Преди всичко кухнята трябва да е снабдена с качествени уреди, които да са трайни и надеждни. Точно такива са характеристиките на продуктите от Репагас. Фирмата предлага професионално оборудване за хотели и ресторанти, но също така и подопочистваща техника. Тя е не по-малко важна от оборудването в кухнята, защото с тази техника се поддържат необходимите за всеки ресторант и хотел хигиенични стандарти. Професионалните почистващи препарати също са сред продуктите, които фирма REPAGAS предлага. И тъй като Електролукс също държи на качественото обзавеждане и да прави всички свои клиенти доволни, ние се стремим да предлагаме само най-доброто за хотелите и ресторантите. Доверявайки ни се, клиентите получават не само гарантирано професионално обслужване, но така също и продукти с дълготрайно качество. Това е възможно най-добрата опция, от която могат да се възползват всички. Когато става дума за кухнята, тя трябва да се обзаведе съгласно съвременните високи стандарти и изисквания. Само по този начин това помещение се превръща в удобно и комфортно място. Освен ресторантьорските кухни, тези в жилището също се нуждаят от професионално оборудване.

                С REPAGAS оборудване Електролукс гарантира възможно най-добри и оптимални резултати по отношение на кухнята и подовете. Ние предлагаме разнообразни почистващи и перилни препарати, които могат да отстраняват всякакви петна и замърсявания. В съчетание с тях ние можем да осигурим най-качественото оборудване за кухнята. С предлаганите от нас уреди приготвянето на много вкусни ястия вече е напълно реално. Гриловете и печките са два от основните продукта, на които много държат ресторантьорите. Такива обаче могат да присъстват и в дома, а нашите специалисти гарантират качествен монтаж и дълготрайност. Освен хотели и ресторанти, с продуктите Репагас могат да се оборудват и многобройните закусвални и заведения за бързо хранене. В тях гриловете, тостерите и фритюрниците са уредите, на които се приготвя храната. В наши дни изискванията към кухните на заведенията и хотелите са високи. Поради тази причина Електролукс се стреми да ги изпълнява стриктно и да предлага само най-добрите опции за своите клиенти.